Vyzvednutí balíku v síti Balíkoven s rychlejším odbavením a možností platby kartou.

Ok
x
Balík Na poštu Vám přináší možnost, zvolit si pobočku, na které bude Vaše
zásilka připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání. O připravenosti Vaší zásilky k vyzvednutí
Vás budeme informovat prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Ok

Legenda

Otevírací doba provozovny
Bankomat na poště
Parkoviště u provozovny
Příjem balíkových a listovních zásilek a peněžních poukázek
Prodloužená otevírací doba provozovny – po 18.00
x

Jsme tu pro vás!

+420 723 742 280
Na telefonu jsme k dispozici Po-Pá v čase 9-16h, na e-mailu neustále!

Způsoby doručení

Osobní odběrZDARMA
Česká pošta - Balík Do balíkovny54 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu139 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky163 Kč
ČP Slovensko266 Kč
Doprava zdarma od 5000 Kč

Sanitace nápojových cest

Jsme autorizovaný servis firmy LINDR a autorizovaný sanitační technik Chvál.

Sanitace

Provádíme sanitaci a desinfekci nápojových cest jak u výčepů na pivo, limonádu, vino, aj. 
Kvalita čepovaného piva je důležitá !

Jednou z nejdůležitějších zásad je pravidelná sanitace. Sanitace je proces, který svou kombinací molitanových kuliček a k tomuto účelu vyvinutou chemikálii odstraní veškeré nežádoucí mikroorganismy a nečistoty vzniklé ve výčepním zařízení. Vznik těchto mikroorganismů je nežádoucí a má negativní vliv na základní charakteristiku každého piva, chuť, vůni, případně nesou zdravotní rizika. Kdysi jsem si přečetl výzkm provedený velkým českým pivovarem, podle kterého 96 % lidí považuje čištění pivního vedení za jeden z nejdůležitějších faktorů přispívajících k tomu, že si pochutnají na skutečně kvalitním pivu. 64 % konzumentů si ale zároveň myslí, že čistit trubky čepovacího systému stačí pouze občas a nepravidelně. Někteří také razí názor, že v hospodách, kde „se dveře netrhnou" a pivo teče proudem, se nemusí sanitace provádět vůbec, protože se bakterie v pivním vedení nestihnou usadit. 

Jak je to s čištěním pivního vedení doopravdy? Každý den by se měl výčepní systém včetně narážeče a výčepního kohoutu důkladně propláchnout vodou. Jednou za týden až čtrnáct dní by si měl hospodský udělat čas na sanitaci, tedy dokonalé promytí a dezinfekci pivních trubek pomocí účinného dezinfekčního prostředku. A to i v hospodách s velkou výtočí piva. 

Bakteriím pivo chutná

Když pivo opouští pivovar, žádné bakterie v něm nenajdete. Ke kontaminaci a zhoršení kvality piva dochází většinou někde mezi sudem a půllitrem. V zanedbaném pivním vedení se po čase začnou usazovat škodlivé mikroorganismy a pivní kámen, které mají špatný vliv nejen na chuť, ale také barvu a říz piva. 

Pivo nejvíce chutná bakteriím mléčného kvašení. Těm na rozdíl od jiných typů mikroorganismů nevadí přítomnost alkoholu ani nedostatek kyslíku. Bakterie se pivem živí, následně ho znečistí vyloučenými zbytky a pak v pivě odumřou.  Pravidelná sanitace

V provozech s nepasterovaným pivem, nebo tam, kde se neprovádí denní proplach vodou, je nutná sanitace každý týden. V dalších provozech každý druhý týden. V delším intervalu dochází ke změně charakteru piva.

Když pivo opouští pivovar, žádné bakterie v něm nenajdete. Ke kontaminaci a zhoršení kvality piva dochází většinou někde mezi sudem a půllitrem. V zanedbaném pivním vedení se po čase začnou usazovat škodlivé mikroorganismy a pivní kámen, které mají špatný vliv nejen na chuť, ale také barvu a říz piva. 

Pivo nejvíce chutná bakteriím mléčného kvašení. Těm na rozdíl od jiných typů mikroorganismů nevadí přítomnost alkoholu ani nedostatek kyslíku. Bakterie se pivem živí, následně ho znečistí vyloučenými zbytky a pak v pivě odumřou. 

Ceny sanitace pivního vedení:

Strojová sanitace přístrojem SWING - TM Desana nebo TM Desana Max + sanitační kulička

Ceny:


Cena servisní prohlídky výčepního zařízení je 650,- bez DPH.

Chemické a mechanické čištění výčepního zařízení (1 okruh) 300,- bez DPH

Opravy výčepních zařízení 650,-/hodina bez DPH.